Ariver Marketing wordt onderdeel van de Vanderperk Groep.

Ariver.Marketing uit Zwijndrecht is vandaag onderdeel geworden van de Vanderperk Groep uit Groot-Ammers. Een bijzonder verhaal met een voor alle betrokken partijen gunstige afloop.

Een verhaal dat begint als beide directeuren elkaar begin dit jaar ontmoeten op een parkeerplaats in Redding in Californië (USA). Diezelfde dag nog verleidde de eigenaar van Vanderperk, Kees de Zwart, de eigenaar van Ariver.Marketing, Albert van der Heide, om in te stappen in een opgefokte Mustang om eens gezamenlijk een paar duizelingwekkende U-turns te maken. Wat naïef misschien, maar dat leek hem wel wat op dat moment. Voor hij het echter doorhad zat Albert in een centrifuge op vier wielen met een aan een stuk stralende bestuurder die vol bleef houden dat de Mustang voor het echte werk wat te weinig vermogen had.

Of het een onderhandelingstechniek is of niet dat zal Kees nooit toegeven, maar er waren zoveel raakvlakken dat een vervolggesprek ter plaatse direct een goed idee leek. Dat gesprek leidde ertoe dat Ariver.Marketing direct weer in een U-bocht terecht kwam en de koers flink omgooide. Een interessante samenwerking lokte beide partijen. Waar Ariver.Marketing het ontbrak aan kennis vulde Vanderperk dit aan en andersom had Vanderperk behoefte aan een sterk input aan kennis, ervaring en vaardigheden op het gebied van online- en contentmarketing.

Een meerwaarde dus voor de klanten van beide partijen. Een breder marketingbedrijf wat de gehele breedte van het marketingspectrum kan voorzien in de klantbehoefte. Van reclame tot drukwerk, van social media tot zoekmachine. Beide bedrijven hebben een duidelijk visie op kwaliteit en relatie, die met de bundeling van kennis en ervaring verder kan worden vormgegeven.

IMG_8335IMG_0044IMG_0043

The post Ariver Marketing wordt onderdeel van de Vanderperk Groep. appeared first on Ariver.Marketing.


Source: Ariver.nl

Tags:

Laat een reactie achter

*