Video & Fotografie

Video: Bedrijfs- en promotiefilms

Het in beeld brengen van uw bedrijf en uw diensten op een mooi pakkende wijze geeft veel mogelijkheden om deze materialen als promotie in te zetten tijden presentaties en ook op uw website, YouTube en andere sociale media zoals Facebook en Twitter.

Beeld zegt vaak meer dan duizend woorden en door uw bedrijf en dienstverlening op een integere maar verleidelijke en pakkende wijze in beeld te brengen helpt u de potentiële klanten verder over de streep.

We kunnen opnames zowel op locatie als in de studio doen voor de ‘greenscreen’. Onze inzet is om de zaken in beeld te brengen die voor u het meest belangrijk zijn. Zodat de speerpunten en onderscheidende zaken die uw onderneming biedt de aandacht krijgen die ze verdienen.

Fotografie, wat brengen wij in beeld?

Het met foto’s uitgebreid in beeld brengen van uw bedrijf, diensten en producten is een hele prettige manier om voldoende content te hebben. Het bezit van goede foto’s geeft de mogelijkheid om deze materialen te gebruiken voor folder en promotiemateriaal, tijdens presentaties en ook op uw website en social media.

Beeld zegt vaak in een letterlijke oogopslag veel meer dan lange verhalen en duizend woorden en onze fotografen weten hoe ze zaken op een mooie indringende manier in beeld kunnen brengen.

De kosten van een fotoreportage zijn meestal veel lager dan bijvoorbeeld het maken van video en film. Dit heeft te maken met de kosten van montage en bewerken die bij foto’s over het algemeen een stuk minder kostbaar zijn. Overweeg deze goede start van uw promotionele activiteiten!

Het traject van opdracht naar video.

Vanaf het moment van opdracht tot het moment dat uw video´s klaar zijn±

  1. 1. Inventarisatie.
  2. In de eerste fase gaan we met u als klant oriënteren wat ongeveer de eisen en inhoud van uw video moet worden. Daarnaast gaan we met u samen kijken naar voorbeelden van wat u mooie filmpjes vindt en welke speerpunten u vermeld wil hebben.

  3. 2. Script.
  4. We maken een script waarin we laten zien wat de inhoud gaat worden van de diverse video´s en welk filmmateriaal daarvoor nodig is. Vanuit het script moet u het gevoel hebben dat u echt helemaal uw verhaal kwijt kunt van uw bedrijf.

  5. 3. Planning en opnames.
  6. Er wordt een planning gemaakt voor de opnames op locatie en in de studio en we gaan de opnames daadwerkelijk uitvoeren.

  7. 4. Realisatie.
  8. Daarna gaan we het materiaal monteren en komen de video´s gereed.

Ja ik wil meer informatie over Video of Fotografie

Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen, wilt u meer informatie of heeft u nog vragen?
Bel ons gerust op 078-744 04 18 of vul onderstaand formulier in.

Bedrijfsnaam

Uw naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Selecteer de dienst waar u informatie over wilt hebben (meerdere opties mogelijk).

Video

BedrijfsfilmKorte promotiefilmpjesVideograhipcsPresentatie / opname greenscreen

Fotografie

BedrijfsreportageFotos voor op websitesFotografie op locatieFotografie Storytelling

Opmerkingen