zoekmachine marketing

Zoekmachine Advertising (SEA)

Dit is de enige manier om morgen al bovenaan te staan bij de zoekresultaten van Google. Helaas hangt er wel een prijskaartje aan deze uitstekende manier om nieuwe leads en klanten te verwerven. Wij kijken samen met u naar de optimale verhouding tussen kosten en baten. Een geweldige marketingtool, snel in te zetten, flexibel, meetbaar en concreet.

Lees meer

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimalisation) is wel de meest duurzame investering als het gaat om online marketing. Een investering in kwaliteit en vindbaarheid van uw website die een enorme meerwaarde biedt. Wij ontwikkelen, vanuit de kennis van de markt die u heeft, een strategie die u de beste resultaten geeft op korte en ook zeker op langere termijn.

Lees meer

Website optimaliseren
(SEO)

Om een goede SEO uitgangspositie te creëren moet de inhoud van uw website geoptimaliseerd worden. Zoekwoorddichtheid, websitestructuur, pagespeed, mobiele weergave, above-the-fold, sitemap, robots txt en de .htacces zijn zomaar een paar termen die het verschil kunnen maken of uw website wel of niet gevonden wordt.

Lees meer

Vraag meer informatie aan over deze dienst!