Websitebeheer

Websitebeheer

Wij vergelijken een website graag met een auto om het onderwerp tastbaar te maken. Voor ieder doel of bij iedere smaak past een andere auto. Maar welke auto u als klant nu uiteindelijk kiest, voor ons is het belangrijkste dat er een goede motor inzit. Een motor die eenvoudig in onderhoud is, zuinig is in de kosten en eenvoudig is te bedienen, waar eenvoudig onderdelen voor te verkrijgen zijn en die ten alle tijd snel is te repareren.

Dat is de reden waarom wij een website site in een modern CMS systeem (WordPress) (HTML5) bouwen. Er zijn voor dit CMS veel toepassingen (plugins) beschikbaar die de site up-2-date houden. De basis is hiermee zo gelegd dat er ten alle tijd relatief eenvoudige upgrades mogelijk zijn. De site wordt geschikt gemaakt voor alle browsers, (Internet Explorer, Firefox, Chrome, etc.) zodat er geen vervelende verspringingen plaatsvinden. De uiteindelijke look&feel van de website is uiteraard altijd uniek en helemaal afgestemd op uw wensen.

 

Websiteonderhoud & -beheer.

Een auto heeft onderhoud nodig en zo is het ook met een website. Een website moet actueel blijven niet alleen door de content die u plaatst of aanlevert, maar ook omdat de site altijd up2date moet zijn voor de laatste browsers, schermformaten en eventuele actuele spam-, hack- en beveiligingsrisico’s.

   – Aanpassingen zoals; updaten foto’s, aanpassen van teksten, beveiligingsupdates en up-to-date houden van de plugins vallen in de jaarlijkse beheerkosten.
   – Onder de onderhoudskosten valt ook het continu geschikt maken en houden van uw website voor de verschillende browsers en types mobiele telefoons en tablets.
   – Wij monitoren de uptime, de bereikbaarheid en ook de laadsnelheid van uw website.
   – Wij zorgen dat uw website wordt geback-upt. Mocht er onverhoopt iets mis gaan is uw website altijd weer snel online.
   – Grote aanpassingen, zoals wijziging van het design of de integratie van nieuwe toepassingen geschiedt op basis van prijsopgave vooraf.
   – Mailadressen worden altijd binnen 8 uur door ons aangemaakt en binnen 8 uur op locatie en op telefoons geïnstalleerd.
   – Niet alleen service maar ook de privacy van u en uw medewerkers is bij ons gegarandeerd.
   – Wijzigingen, updates en aanpassingen bij voorkeur per e-mail aanleveren. Deze worden, op werkdagen, altijd verwerkt binnen maximaal 4 uur.

Websitehosting en domeinregistratie.

Als je een auto lang mooi wilt houden dan kan je hem het beste netjes parkeren. En niet onder een boom of langs een drukke rijweg. Een mooie garage of tenminste een rustige en vooral ook ruime parkeerplaats waarbij er weinig omgevingsfactoren zijn die het risico op beschadigingen vergroten.

Zo is het ook met uw website. Een goede hosting vergroot de snelheid, het gebruikersgemak en daarmee de positieve ervaring van de gebruiker van uw website. Wij verzorgen graag de hosting. Dit bieden wij standaard inclusief domeinaam, onbeperkte opslag en dataverkeer, onbeperkte aantal mailadressen, goede virus- en spamfilters en een gegarandeerde uptime-garantie van 99,9%.

 

Vraag meer informatie aan over deze dienst!

 

“Goede hosting en beheer maakt een wezenlijk verschil.”