Wij maken websites!

Een nieuwe website?

Wij vergelijken een website graag met een auto. Het moet er goed uitzien, maar zeker zo belangrijk als het uiterlijk is een goede motor, eenvoudige besturing, goed onderhoud en natuurlijk dat hij het gewoon goed doet. Een site is meer dan een online folder. Het is de manier waarop uw klanten met u in aanraking komen en het is hét middel om de potentiële klant mee te nemen in een beslissings- of aanschafproces.

Lees meer

Mobiele/Responsive website

Het mobiele verkeer van uw website betreft nu al minimaal 35% van uw bezoekers. Daarbij het aantal bezoekers wat uw website op een smartphone of tablet bezoekt nog steeds groeiend. Het gebruik van de smartphone en daaraan verwante devices blijft nog steeds toenemen en geeft hele nieuwe dynamiek, maar ook hele nieuwe kansen aan uw website. Wij denken graag mee, adviseren en maken uw website responsive en perfect mobiel toegankelijk.

Lees meer

Websitebeheer

Om te zorgen dat uw website goed zichtbaar blijft op alle nieuwe schermen, apparaten en browsers is het nodig dat er onderhoud wordt uitgevoerd. Als wij uw website beheren blijft uw site ook up2date. Wij monitoren, optimaliseren en houden uw site geschikt voor ieder nieuwe schermformaat of als de internetbrowsers worden ge-updated. En last but not least, we zorgen dat de veiligheid van uw website gewaarborgd is.

Lees meer