Social Media Marketing!

Social Media Beheer

Het inzetten van sociale media vraagt veel tijd en specifieke deskundigheid. Wij bieden u de mogelijkheid om sociale media actief in te zetten voor klantenbinding en klantwerving zonder dat het u veel extra tijd en inspanning kost! Volledig ontzorging en zeer effectief!

Lees meer

Social Advertising

Social Media is een relatie goedkope, maar zeer effectieve manier om uw doelgroep te bereiken. Voor de prijs van een eenmalige advertentie in een gemiddeld magazine komt u maandenlang regelmatig in beeld bij uw specifieke doelgroepen.

Lees meer

Website Integratie

Uw website integreren met social media heeft verschillende vormen. zo kunt u het uw bezoekers eenvoudig maken om uw verhaal te delen via hun profiel en zo uw bekendheid te vergroten. Of u biedt bezoekers de mogelijkheid om te reageren of uw profielen te volgen.

Lees meer

Zakelijke Profielen

Wilt u een social media profiel wat effectief is en een zeer professionele uitstraling heeft? Wij maken uw bedrijfspagina of zakelijk account aan en zorgen direct voor de volledige lay-out. Een goede social media start en direct een perfect online visitekaartje.

Lees meer